Nieuwe RTL 4-reeks Verslaafd is kijkcijferhit


De kijkcijfers van dinsdag 29 oktober 2013 (SKO)

De nieuwe programma’s Verslaafd met Jimmy Geduld en Peter van der Vorst en The Taste met Herman den Blijker en Robert Kranenborg zijn dinsdagavond van start gegaan met respectievelijk 1,7 en 1,1 miljoen kijkers op RTL 4. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Verslaafd was om half negen te zien, direct na kijkcijferhit Goede Tijden Slechte Tijden (1,8 miljoen kijkers), en kwam uit op 23,6 procent marktaandeel. Het programma was de nummer één op prime time.

The Taste, een kookvariant op kijkcijferhit The Voice of Holland, kwam om half tien uit op 17,1 procent marktaandeel en was de nummer tien van de avond.

De programma’s zijn de opvolgers van Uitstel van Executie en Een Dubbeltje Op Zijn Kant, die tot vorige week te zien waren. In de laatste week zonder voetbal keken daar respectievelijk 1,4 en 1,5 miljoen mensen naar.

De andere topscoordeer op prime time was Nederland 1, dat 1,6 miljoen kijkers trok met Opgelicht en 1,3 miljoen kijkers met Opsporing Verzocht.

De nieuwe RTL 5-show Plaats Delict: Sporen naar de Dader deed 261.000 kijkers. SBS 6 trok op prime time 763.000 kijkers met NCIS.

Over de hele avond gezien deden alleen GTST en het Achuutjournaal het beter dan Verslaafd. Naar die titels keken 1,8 miljoen mensen.

De TOP-lijsten volgen later vandaag.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen