Nelleke wil Tussen Kunst & Kitsch niet veranderen

Foto: AVRONelleke van der Krogt denkt dat het geen goed idee is om het format van haar tv-hit Tussen Kunst en Kitsch op te frissen. De formule moet in tact blijven. Dat vertelt de presentatrice in Mikro Gids. Er is volgens haar geen reden het roer om te gooien. “Het is als met bakken: als je rottige ingrediënten hebt, slaagt je cake niet. Wel, de samenstelling van het Tussen Kunst & Kitsch-recept klopt helemaal. Als we het niet verprutsen tijdens het bakken, dan wéét je gewoon dat het goed komt.

Tussen Kunst bestaat 25 jaar en daar is Van der Krogt ‘reuze dankbaar’ voor. “Maar een feestje is niet op zijn plaats nu er door de bezuinigingen zo veel collega’s worden ontslagen.

We vieren wel weer een feestje als we vijftig jaar bestaan“, grapt ze.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen