Jimmy Geduld heeft missie met RTL 4-show

Jimmy Geduld heeft een missie met zijn nieuwe RTL 4-programma Verslaafd, die vanavond van start gaat. Dat vertelt de ex-soapacteur vandaag in Spits. Geduld, die zelf verslaafd was aan cocaïne, helpt in de tv-show mensen van hun verslaving af met de interventiemethode. “In Amerika is interventie een begrip op het gebied van verslavingszorg. Het programma is voor mij geslaagd als interventie een erkende methodiek wordt in de verslavingszorg“, zo vertelt hij in de krant.

Betty Ford, de vrouw van voormalig president Henry Ford, is dankzij een interventie van de alcohol afgekomen, onderwijst Geduld. “Interventies helpen al meer dan een halve eeuw mensen met een verslaving; het bewijs is geleverd!

Hij hoopt dat het programma veel teweegbrengt. “Alleen al die reacties die we ontvingen na de verschijning van Peter en mij bij RTL Late Night, overweldigend.

De eerste aflevering is vanavond om 20.30 uur op RTL 4, direct na kijkcijferhit Goede Tijden Slechte Tijden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen