Gordon stopt met Hotter Than My Daughter

Gordon wil voorlopig stoppen met zijn programma Hotter Than My Daughter. Na het seizoen dat vanavond van start gaat, gaat de tv-show in de koelkast. Dat zei de zanger gisteren in RTL Boulevard. Het wordt volgens Gordon steeds lastiger om de kwaliteit van de hitformule te bewaren. “Ik heb wel aangegeven dat ik met Hotter Than My Daughter even wil stoppen, omdat we wel merken dat het na vier seizoenen steeds moeilijker wordt om kandidaten te vinden“, aldus de zanger.

Nog één keer zal Gordon vanaf vanavond vreselijk geklede moeders trakteren op een metamorfose. “Ik denk dat mensen nu ook echt moeten gaan genieten, want ik denk dat het voorlopig niet meer terugkomt.”

Hotter Than My Daughter begint direct na Goede Tijden Slechte Tijden en vormt de lead-in van de nieuwe Susan Visser-serie Love Hurts.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen