Extra NOS-programma op dag herdenking prins Friso

De NOS besteedt zaterdag met een extra programma aandacht aan de herdenkingsbijeenkomst voor prins Friso, eerder die middag in de Oude Kerk in Delft. Dat heeft de omroep laten weten. Behalve een samenvatting van de officiële plechtigheid is een dertig minuten durend portret van de prins te zien. “Hierin vertellen vier goede vrienden van Friso over een man die Nederland eigenlijk nooit echt goed heeft gekend“, kondigt een woordvoerder van de NOS aan.

Aan het woord komen Adam Anders, Lilian Gonçalves, Barbara Martens en Pieter Winsemius. NOS-programmamaker Mélinde Kassens sprak met hen onder meer over Friso als vader, vriend en collega. Ook zijn huwelijk met prinses Mabel komt aan de orde.

Astrid Kersseboom presenteert de extra NOS-uitzending, die vanaf 17.00 uur rechtstreeks te volgen is op Nederland 1.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen