Daphne Bunskoek staat open voor meer RTL 4

Foto: Lilian van RooijDaphne Bunskoek staat niet afwijzend tegenover het idee om na Volgende Week meer te gaan doen voor RTL 4. Dat vertelt de presentatrice, die sinds een aantal jaar culturele tv maakt bij de Publieke Omroep, in Avrobode. Bunskoek heeft niets tegen commerciële televisie. “Ik heb een contract voor dit programma, dat tot december loopt. Daarna wordt ongetwijfeld gekeken of het aanslaat. Maar ik doe voor de VPRO ook nog het Filmfestival en straks weer het IDFA.” 

Ze wil dingen blijven combineren. “Ik wil gewoon dingen doen die ik leuk vind. Dan kom ik tot mijn recht en hebben de zenders er ook wat aan. Maar als er uit Volgende Week meer zou voortkomen: hartstikke leuk.”

Volgende Week is de eerste humoristische show met Bunskoek. Zelf hoeft ze niet grappig te zijn tijdens de uitzendingen. “Nee, maar het is wel fijn als je een beetje ad rem kunt reageren.”

Ik moet ervoor zorgen dat Carolien, Viggo, Peter en Richard genoeg ruimte krijgen om mooie anekdotes te vertellen.”

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen