Creatief directeur Edwin Valent vertrekt bij SBS

Creatief directeur Edwin Valent heeft besloten SBS te verlaten vanwege een verschil van inzicht over het te voeren nieuwe beleid. Dat heeft SBS vandaag laten weten. Valent vertrekt per direct en gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. “Ik ben er trots op dat we met de afdeling in zo’n korte tijd een enorme inhaalslag hebben bewerkstelligd en SBS klaargestoomd hebben voor de digitale toekomst. Ik wens SBS veel succes de komende jaren”, zo laat hij weten in een persbericht. 

Algemeen directeur Hans Edin spreekt zijn dank uit. “De afgelopen periode heeft Edwin Valent voor onze organisatie een belangrijke rol gespeeld in het op de kaart zetten van de afdeling Creatie. Daar zijn wij hem buitengewoon dankbaar voor.”

Nu deze organisatie staat, is een nieuwe fase aangebroken en zijn wij tot de conclusie gekomen dat SBS een andere koers gaat volgen.

De afdeling Creatie zal de komende periode op interim basis worden geleid door David Vink. Dit doet hij naast zijn werkzaamheden als Directeur van Veronica Uitgeverij.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen