Chantal wil niet RTL Late Night presenteren

Foto: RTLRTL 4-ster Chantal Janzen wil wel een eigen talkshow, maar ze ambieert het niet om de co-presentator van Humberto Tan in RTL Late Night te worden. Dat vertelt de presentatrice op 538. Janzen ziet het niet zitten. “Duo penotti. Nee, dat lijkt me niets. Ik wil een soort uitgebreide Boulevard. Nou, daar wil ik eigenlijk helemaal niet naar, maar ik wil alleen maar artiesten hebben, geen politici of zo. Ik wil dan met collega’s praten. Wat Humberto doet, en dat vind ik hartstikke goed, maar: niet zoiets.

Of het er echt van komt, weet Janzen nog niet. “Ik ben er zelf flink voor aan het lobbyen. Ik ben er over aan het praten en ik hoop dat ik ooit een pilot mag opnemen.”

Voorlopig zit het er volgens haar niet in. “Er komen zo veel dingen weer: Everybody Dance Now, De Jongens tegen de Meisjes, Holland’s Got Talent en Divorce 2, dus ik ben al gezegend met heel veel leuke dingen.”

Maar ik hoop dat ik over twee jaar wel die pilot heb gemaakt. Eerder zit het er niet in.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen