Bijna half miljoen kijkers voor Matsoe Matsoe

De nieuwe datingshow Everybody Loves Joey met in de hoofdrol Joey Spaan, beter bekend als Matsoe Matsoe uit Oh Oh Cherso, is maandag met 445.000 kijkers begonnen op RTL 5. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Bijna een half miljoen kijkers is een zeer degelijke score voor de jongerenzender van RTL. Het kijkersaantal van Everybody Loves Joey leverde het tv-station 5,8 procent marktaandeel op en dat is 35 procent boven haar avondgemiddelde.

RTL 5 teert nog altijd op het succes van Oh Oh Cherso. Samantha de Jong, beter bekend als Barbie uit die realityshow, is de kijkcijferkoningin van RTL 5. Met haar realitysoaps weet ze altijd veel kijkers te boeien.

Vorige week keken er op het tijdstip van Everybody Loves Joey nog 492.000 mensen naar de grote finale van Holland’s Next Top Model.

Na de tv-show met Spaan keken er 387.000 kijkers naar de nieuwe tv-show Roy Donders: Stylist van het Zuiden, goed voor 5,5 procent marktaandeel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen