Nieuwe tv-zender gaat FOX NL heten

De nieuwe Nederlandse tv-zender van het Amerikaanse concern FOX gaat FOX NL heten. Op 14 augustus wordt de zender gelanceerd. Dat meldt Voetbal International vandaag. FOX NL zal vooral sport, films en series uitzenden. Volgens VI heeft FOX NL de rechten van de Britse Premier League, de Italiaanse Serie A en de Nederlandse Jupiler League. Daarnaast beschikt ze over de live uitzendrechten van de Eredivisie en vanaf de zomer van 2014 ook over de samenvattingen ervan.

Tot de zomer van 2014 zitten de samenvattingen van de Eredivisie nog bij de NOS. De samenvattingen moeten wettelijk op het open net worden uitgezonden. FOX NL zal dan ook voor iedereen toegankelijk zijn.

FOX NL zal als aanjager voor de betaalzender Eredivisie Live fungeren.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen