Yes-R wil meer shows als Televizier Ring-gala

Rapper Yes-R, die voor SBS 6 de flop The Next Pop Talent presenteerde, zou graag meer shows als het Gouden Televizier-Ring Gala op televisie zien. Dat vertelt hij in Veronica Magazine. Yes-R houdt van dat soort amusement. “In Amerika zijn er veel award shows waarin waardering voor de makers geuit wordt. In Nederland zijn we toch meer van ‘doe maar normaal’. Ik mis dat wel. Van mij mogen er meer award shows komen, al is het maar om m’n smoking wat vaker aan te kunnen trekken.”

Vorig jaar viel zijn familie in de prijzen op het Televizier-gala. “Dat Ali B afgelopen jaar de Gouden Televizier Ster won, dat deed me wel wat. Ik was erbij toen hij die prijs kreeg en heb de hele uitzending thuis nog een keer teruggekeken.

Emotioneel is een groot woord, maar ik was wel heel trots op m’n neef. Hij heeft hard gewerkt en zo’n prijs is dan een geweldige beloning.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen