TROS belooft zomer vol muzikale televisie

De TROS belooft haar kijkers een zomer vol muziek op televisie. De kijker staat een ‘breed scala aan muzikale programma’s’ te wachten’. Dat heeft de omroep vandaag laten weten in een persbericht. De muzikale zomer begint morgen al, als André Rieu Live in São Paulo op de buis komt. “De TROS is trots op haar muzikale programmering en wil deze programma’s graag blijven maken voor de kijkers die hier in groten getale van genieten“, aldus een woordvoerder van de omroep.

Graag ziet de TROS haar muziekzomer overleven. “Daarom start nu ook de campagne ‘Houd onze muziek in beeld!'”

De highlights van de muziekzomer bestaan volgens de TROS verder uit de herhaling van Het Verhaal Van Nick & Simon op 15 juni, de Sterren.nl Awards op 16 juni en vier TROS Muziekfeesten op het Plein in juli.

Daarna volgen een vijfdelige serie van Het Beste van De Beste Zangers van Nederland, een herhaling van de Toppers 2012, een show van de 3JS en als afsluiter, op 16 augustus, het Mega Piratenfeest Gelredome 2012.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen