SBS in juli met ‘origineel aanbod’

SBS belooft haar kijkers een ‘origineel’ programma-aanbod in de zomer. “In juli is het volop zomer en biedt SBS voor de thuisblijvers een origineel aanbod van veel films, sport en series“, laat het mediabedrijf weten. Vlaggenschip SBS 6 ziet de Johan Cruijff-schaal, het late avond-programma De Dierdouane en herhalingen van Overtreders als haar highlights in juli. “En Rick Brandsteder brengt van 15 tot en met 19 juli dagelijks verslag uit van de Nijmeegse Vierdaagse.” 

Net als RTL, lijkt SBS met mooie woorden proberen te verbloemen dat het traditiegetrouw weer een zomer wordt vol met herhalingen. Net als de grote commerciële concurrent, zal ook SBS 6 nagenoeg elke avond herhalingen uitzenden.

In juli komt SBS 6 op maandag met een filmavond, op dinsdag met een hele avond NCIS-herhalingen, op woensdag met herhalingen van Dokter Tinus en De Lijf Show, op donderdag met een hele avond Castle-herhalingen, op vrijdag met een avondvullende herhaling van De 25 en op zaterdag met een film, gevolgd door een herhaling van Wedden Dat Ik Het Kan.

De zondagavond van SBS 6, traditiegetrouw de beste avond van de zender, zal in juli nieuwe afleveringen van Wegmisbruikers en herhalingen van Overtreders brengen.

Hart van Nederland en Shownieuws blijven in juli wel gewoon doorlopen, zowel in de vooravond als op de late avond.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen