RTL 4 dumpt Ik Kom Bij Je Eten en wordt herhaalzender

Foto: RTLRTL 4 trakteert de kijker deze zomer op een inspiratieloze programmering. De op een na grootste tv-zender van het land komt avond na avond met herhalingen. Dat blijkt uit haar uitzendschema’s. Naast herhalingen op prime time, zal dit jaar ook worden herhaald om acht uur. RTL 4 stopt namelijk na vier jaar met Ik Kom Bij Je Eten, de zomerse vervanger van Goede Tijden Slechte Tijden. “Het klopt dat we deze zomer Benidorm Bastards op die plek hebben“, aldus een woordvoerder.

Het gaat om herhalingen van de Nederlandse Benidorm Bastards en reeksen van buitenlandse series. Op zaterdag worden vanaf 8 juli wel nieuwe afleveringen uitgezonden, die lange tijd op de plank hebben gelegen.

Ook voor de prime time-uren is de geldkraan vanaf juli volledig dichtgedraaid. Op maandag wordt de hele avond CSI herhaald, op dinsdag worden Mijn Huis Vol Dieren en Het Spijt Me herhaald, op woensdag komt Echt Scheiden nog eens voorbij en op donderdag zijn er herhalingen van Bonje met de Buren en Buch in de Bajes.

Het weekend begint vanaf 12 juli met de compilatieshow Het Beste Van Holland’s Got Talent Worldwide op vrijdag, om op zaterdag verder te gaan met herhalingen van De Jongens tegen de Meisjes en Echt Waar. Op zondag wordt de weinig succesvolle avond met Vlaamse series voortgezet.

De vooravond blijft tussen zes en acht uur wel intact.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen