Humberto Tan opvolger van Barend & Van Dorp

Foto: Nick van OrmondtAcht jaar na het vertrek van Barend & Van Dorp komt RTL 4 eindelijk weer met een dagelijkse late night-talkshow. Vanaf dit najaar is Humberto Tan elke avond tussen 22.30 en 23.30 uur te zien met RTL Late Night. Dat meldt RTL vandaag. Tan ontvangt elke werkdag ‘gasten uit de wereld van entertainment, sport en politiek, die middenin het nieuws staan’. “Soms mag het luchtig en is er ruimte voor een vrolijke noot, en ook dan is Humberto voor ons dé man“, zegt RTL 4-baas Erland Galjaard

Galjaard is verheugd. “RTL 4 heeft een aardige historie met late night talkshows, eerst natuurlijk met ‘Barend & Van Dorp’ en ‘Villa BVD’ en recent ook met titels zoals ‘VI Oranje’ en ‘Wat Kiest Nederland?’ rondom events. ‘RTL Late Night’ ligt in deze lijn, eveneens met een eigen aanpak en eigen perspectief.”

In Tan heeft hij erg veel vertrouwen. “Hij is adrem, sympathiek en heeft bewezen een zeer brede interesse te hebben, van sport tot showbizz en van politiek tot het bedrijfsleven.”

RTL Late Night komt live vanuit de binnenstad van Amsterdam en wordt geproduceerd door Blue Circle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen