Humberto Tan maakt zich niet druk over kijkcijfers

Foto: RTLHumberto Tan maakt zich niet al te druk over de kijkcijfers van zijn nieuwe late night-talkshow RTL Late Night op RTL 4. Dat heeft de presentator laten weten aan RTL Boulevard. Alle ogen van mediawatchers zullen dit najaar gericht zijn op de prestaties van Tan. “Ik kijk niet zozeer naar de cijfers. Natuurlijk zijn cijfers belangrijk, maar waardering vind ik belangrijker. Ik ben heel tevreden, als ik merk dat wanneer het programma begint mensen het waarderen“, aldus de presentator zelf.  

Ook dat hij de opvolger is van het beroemde duo Barend & Van Dorp, geeft hem geen druk. “Ik ben niet bezig met vergelijkingen. Het is een bijzondere plek op de Nederlandse tv, die nog niet is ingevuld. RTL ziet een kans en ik ook.

Tan denkt dat hij een eigen geluid kan laten horen tegenover Pauw & Witteman. “Wij zijn meer dan alleen politiek. Wij hebben ook politiek, maar ook entertainment en sport. Een glimlach is niet verboden.

Wij moeten achter de schermen hard gaan werken. Ik wil nog niet te veel poespas over de talkshow vertellen. We moeten het gaan doen.

De talkshow is vanaf dit najaar elke werkdag tussen 22.30 en 23.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen