Humberto doet het zonder sidekicks

Foto: Nick van OrmondtHumberto Tan gaat zijn dagelijkse show RTL Late Night op RTL 4 volledig alleen doen, zonder co-presentator of sidekicks. Dat vertelde de presentator gisteren in RTL Boulevard. Waar Matthijs van Nieuwkerk heeft toegegeven dat hij een tafelheer of tafeldame aan tafel erg comfortabel vindt en Knevel & Van den Brink deze zomer mogelijk ook op zoek gaan naar sidekicks voor als één van de twee op vakantie is, doet Tan het alleen. “Er komt geen sidekick. Ik zit gewoon alleen, met gasten.

Tan is vooral enthousiast over de opnamelocatie in Amsterdam. “Midden in de stad. Als het de locatie is waar we het laatst naar hebben gekeken en ik hoop dat dat het wordt, dan is het een prachtige locatie en ziet het er mooi uit. Met een mooie fontein. Dan is de locatie in elk geval goed.

Hij vindt vergelijkingen met andere talkshows prima. “Weet je wat het is met al die talkshows? Het is ook een afspiegeling van de man of vrouw die het doet. Ja, het lijkt op die programma’s, maar ook weer niet, want het is een andere man of vrouw die het doet.”

Voor zijn privéleven betekent de komst van de late night-talkshow, en dus het stoppen met voetbal, ook het één en ander. “Ik heb voor het eerst in twintig jaar een weekend. Ik was op zaterdag en zendag structureel niet thuis. Met een late night-talkshow verandert dat ineens.”

RTL Late Night is vanaf dit najaar elke werkdag van 22.30 tot 23.30 uur te zien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen