Nieuwe RTL 4-poetsdiva’s komen terecht in poephuis

Foto: RVDDe nieuwe RTL 4-poetsdiva’s Inge (56) en Sonja (54), de opvolgers van Marja (57) en Liny (79), hebben zich al behoorlijk verbaasd tijdens de opnames van Hoe Schoon Is…?. Dat vertellen ze in weekblad Televizier. Als gevraagd wordt naar het smerigste wat ze tot nu toe hebben gezien, hoeft Inge niet lang na te denken. “Een alleenstaande, hardwerkende man had zijn huis echt laten verslonzen. Hij had poezen en dat was te zien: overal lag kattenpoep en-pis“, zegt ze.

Het was niet te harden, stelt Inge. “Poep tussen de was, tussen het dekbed: overal. We doen er twee dagen over om zo’n huis schoon te maken. Daarbij krijgen we hulp van een schoonmaakploeg.

In elke aflevering bezoekt het duo een woonhuis en een openbare locatie. “Daar inspecteren we de hygiëne“, legt Sonja uit. “We zijn onder meer bij Burgers’ Zoo, op de poezenboot en in het riool geweest.

Ja, je ziet ze opbloeien“, zegt Inge over de sloddervossen. “We komen na een tijdje onaangekondigd weer langs en dan is het altijd schoon.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen