Mark van Eeuwen ziet terugkeer in GTST wel zitten

Mark van Eeuwen is nog steeds druk bezig met zijn pogingen om door te breken in Amerika, maar zou het ook wel leuk vinden om weer terug te keren in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat zegt de soapacteur in weekblad Privé. Van Eeuwen staat alles behalve afwijzend tegenover een terugkeer. “Ik denk niet dat ik weer vast in de serie terug wil, maar een gastrol zou ik eventueel wel accepteren. Het hangt echter helemaal van het moment af, of er tijd genoeg voor is“, geeft hij aan. 

Hij heeft er geen spijt van dat hij de serie heeft verlaten. “Ik heb bij GTST zeven heel mooie jaren gehad en die koester ik. Mijn rol was leuk en dat geldt ook voor mijn collega’s. Met een aantal van hen houd ik contact. Maar ik had behoefte om het ruime sop te kiezen, zowel in het script als in werkelijkheid.

En ik moet zeggen: het gaat hartstikke goed met mij. Ik ontwikkel zelf formats, onder andere voor een dramaserie, daar heb ik nu eindelijk tijd voor. Ik ben heel gelukkig met wat ik nu doe.”

Zijn Amerikaanse doorbraak laat nog even op zich wachten. “Ik heb wat audities voor tv achter de rug. In december was ik in Amerika. Daar heb ik gesprekken gevoerd met een agent en een casting director. Ik heb er ook auditie gedaan. Ik wil toch kijken of ik daar dingen kan doen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen