RTL 5 zet Patty op maandag en Jokertje op dinsdag

De nieuwe Patty Brard-show Lust Liefde of Laten Lopen? krijgt een plek op de maandagavond, terwijl de nieuwe show Jokertje’s Jawoord met Oh Oh Cherso-ster Robert Minderhoud naar de dinsdag gaat. Dat heeft RTL 5 bekendgemaakt. Brard komt vanaf 6 mei op het tijdslot te staan waarop nu nog de verleidingsshow Cheat On Me van Jan Kooijman te zien is. Een dag later begint Minderhoud op het tijdstip waarop nu de soap van Oh Oh-collega Samantha ‘Barbie’ de Jong wordt uitgezonden. 

Lust Liefde of Laten Lopen pakt dames aan die te veel make-up en hairextensions gebruiken. Onder dezelfde titel was tot deze week elke werkdag het Britse origineel te zien, dat eigenlijk Snog Marry Avoid? heet. Dat programma was met zo’n 100.000 kijkers weinig succesvol.

De nieuwe tv-show van Patty Brard zal een uitzendavond vormen met het nieuwe programma Ik Heb Het Nog Nooit Gedaan over laatbloeiers die op oudere leeftijd nog maagd zijn en vertellen waarom zij nog nooit de lakens met iemand hebben gedeeld.

De tv-show van Jokertje, waarin te zien is hoe hij een vrijgezellenweek beleeft in Las Vegas, wordt gecombineerd met het wilde jongerenprogramma Zon, Zuipen, Ziekenhuis.

RTL 5 lanceert in mei nóg een nieuw programma, want op 8 mei begint Killer Karaoke met Dennis Weening en Jan Kooijman. Die show vormt een avond met de Britse Secret Millionaire.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen