Robert Jensen begint met Bram Moszkowicz

Robert Jensen trapt zijn nieuwe talkshow op Veronica donderdagavond af met Bram Moszkowicz als gast. De tv-interviewer praat een aflevering lang met de beroemde strafpleiter. Dat heeft het tv-station bekendgemaakt. Jensen en Moszkowicz zijn geen onbekenden van elkaar, want de advocaat was ook een graag geziene gast in de talkshows die Jensen maakte voor RTL. Het gesprek zal vermoedelijk gaan over Moszkowicz’ toekomst als strafpleiter en over zijn rumoerige liefdesleven. 

Recent zei Jensen nog dat hij in Jensen Later graag gasten wil interviewen die hij in zijn beginjaren ook ontving. “Patty Brard, Emile Ratelband en Jomanda zaten ook in de begintijd in mijn show. Maar ik heb ook Geert Wilders, de premier en Beth Holloway gehad.

Na een jaar er tussenuit te zijn is het leuk om al die gasten weer te spreken.”

Jensen Later is donderdag om 22.30 uur te zien op Veronica.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen