Rob Geus heeft De Smaakpolitie geparkeerd

Foto: SBSRob Geus stopt voorlopig even met De Smaakpolitie, het programma dat hem bekend maakte. Dat zegt de keurmeester vandaag in het AD. Zijn nieuwe show Drekwerk, vanaf vanavond op SBS 6, betekent echter niet het definitieve einde van De Smaakpolitie. “We hebben het geparkeerd. De Smaakpolitie is een programma dat we altijd weer kunnen oppakken. Het programma is van alle tijden en mensen blijken geïnteresseerd. Eerst maar eens vol gas met Drewerk aan de slag.

Met Drekwerk wil Geus een nieuwe stap in zijn tv-carrière zetten. “Ik ben op een gegeven moment gewoon naar de leiding van SBS 6 gegaan om te kijken of het mogelijk was. En het kon dus. En dat is een uitkomst.

Hij wilde eens wat anders dan de witte jas van De Smaakpolitie. “Ik ben op een punt beland in mijn carrière waarop ik toe ben aan iets nieuws. Zo voelde ik dat en gelukkig paste het allemaal in elkaar.

Drekwerk lijkt een naadloze kopie van Dirty Jobs, maar is dat volgens Geus niet. “Mike Rowe is veel meer een acteur, die bovendien van tevoren precies weet wat hij gaat doen die dag. Ik word in volledige onwetendheid met een adres in de navigatie op pad gestuurd en dan moet ik het maar zien.

Drekwerk is om 21.55 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen