Linda de Mol verguld met groen licht voor Divorce 2

Linda de Mol is er buitengewoon blij mee dat de door haar bedachte serie Divorce een vervolg krijgt op RTL 4. Dat vertelde de tv-ster maandag in RTL Boulevard. De Mol had nooit verwacht dat Divorce zo goed zou scoren. “Het is een enorme eer dat we door mogen, want het is natuurlijk een dure serie. Ik wist van tevoren dat het heel goed moest scoren om zeker te weten dat er een tweede seizoen zou komen, maar niet dat het zó goed zou scoren en dat ik er zo veel op wordt aangesproken.”

Ze merkt dat Divorce onderwerp van gesprek is. “Zelfs de vrouw van mijn slager zei laatst: ‘Ik ben helemaal verliefd op die David met die krullen, die vind ik zo ontzettend leuk!’ Ik krijg er zo veel reacties op.

Het volgende grote project van De Mol is de nieuwe studioshow Weet Ik Veel, die zaterdag begint op dezelfde zender. Ze hoopt op succes. “Het lijkt mij heel leuk als je op zaterdagavond met je hele gezin voor de buis gaat zitten en dan kijkt wie de beste is.

Divorce doorbrak afgelopen weekend voor het eerst de grens van twee miljoen kijkers. De Mols vorige serie Gooische Vrouwen piekte op 1,8 miljoen kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen