Jongens tegen de Meisjes in mei terug op RTL 4

Chantal Janzen en Tijl Beckand keren op 4 mei terug voor een derde seizoen van hun zaterdagshow De Jongens tegen de Meisjes. Ze zullen samen met Najib Amhali een uitzendavond vormen. Dat heeft RTL 4 bekendgemaakt. De Jongens tegen de Meisjes is de opvolger van de Linda de Mol-show Weet Ik Veel, waar vorige week maar liefst 2,4 miljoen mensen naar keken. Naar de show van Janzen en Beckand keken in het eerste jaar gemiddeld 1,5 en vorig jaar 1,4 miljoen mensen.

RTL 4 houdt de combinatie van amusement en stand up-comedy in stand. Waar zij nu Weet Ik Veel en De Grote Improvisatieshow heeft staan, komt zij direct na De Jongens tegen de Meisjes met het programma Comedy Factor.

Comedy Factory is de nieuwe show van Najib Amhali waarin Nederlandse en Amerikaanse stand up-comedians worden uitgedaagd om het publiek optimaal te vermaken met hun grappen.

De nieuwe combinatie zal twee maanden lang te zien zijn op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen