DWDD lyrisch over Danni Lowinski

Alle gasten aan tafel in de media-uitzending van De Wereld Draait Door waren vrijdagavond laaiend enthousiast over de SBS 6-serie Danni Lowinski met actrice Marlijn Weerdenburg, die ook te gast was. Dat was te zien op Nederland 3. Showhost Matthijs van Nieuwkerk refereerde alleen aan de hoge kijkcijfers van de eerste aflevering, maar het forse kijkersverlies bij aflevering twee werd volledig buiten beschouwing gelaten. “De serie is fris, vrolijk, vermakelijk en energiek“, zei hij.

Tafelheer Marc-Marie Huijbregts heeft ook gekeken. “Ik vond het hartstikke leuk, echt leuk. Het is fris en zij is gewoon heel erg goed. Dat is toch heel belangrijk. Volgens mij zijn ze heel erg blij dat ze Marlijn gevonden hebben.

Tv-recensenten Hans Beerekamp en Jean-Pierre Geelen prezen de serie en ook Sonja Barend vond het geweldig. “Ik zat te kijken en ik vind het enig. Ik vind jou ook heel erg leuk. Zo’n lekkere stem.

Maar“, zei Barend. “Dan zit je er eenmaal in en dan komt er acht of negen minuten recláme. Dat is echt de dood in de pot.”

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen