Annet Malherbe vindt Roseanne schreeuwlelijk

Foto: VPROAnnet Malherbe is niet gecharmeerd van Roseanne, de serie waarop haar RTL 4-comedy Aaf gebaseerd is. Dat vertelt de actrice in Avrobode. Malherbe houdt niet van hoofdrolspeelster Roseanne Bar. “Ik heb een aantal afleveringen gezien en ergerde me vooral aan het geschreeuw van Barr. Ik denk dat zij in het echt ook zo is. Als ik tegen mensen zeg dat ik in Aaf speel, reageren ze steevast met: ‘O ja, dat is die Roseanne-serie hè?’ Maar ik speel Roseanne Barr niet na. Ik ben Annet die Aaf speelt.

De actrice lijkt zich zelfs van Roseanne te willen distantiëren. “Ik zie Aaf niet als een remake, het is een op zichzelf staande comedyZo werkt Aaf bij een callcenter. Ik denk dat dat voor kijkers herkenbaarder is dan de lopende band in de fabriek waar Roseanne werkte.

De kijkcijfers zijn goed met tegen de anderhalf miljoen kijkers. “Kijkcijfers zeggen mij niets. Ik heb geprobeerd er iets moois van te maken. Als tien mensen met plezier kijken, is het wat mij betreft al geslaagd.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen