‘Ali B wordt coach in The Voice of Holland’

Foto: RTLHet lijkt erop dat Ali B. na zijn aanstelling als jurylid in X Factor ook aan de slag gaat voor The Voice of Holland. Dat zei Patty Brard donderdagavond in de late Shownieuws. De showrubriek heeft aanwijzingen die erop duiden dat Ali B. de vierde coach van de RTL 4-hit wordt. Ze ontdekte dat een manager met de naam Frank druk onderhandelt met Talpa en Ali B’s manager Frank Barendse ontkende niet overtuigend. “Als je niet stellig nee zegt, dan is het gewoon ja”, zegt Brard.

Shownieuws heeft naar eigen zeggen heel wat managers genaamd Frank benaderd. “Hoewel keiharde bevestiging vooralsnog uitblijft, is de ontkenning van Frank Barendse, de manager van Ali B, tegenover Shownieuws niet erg stellig en vloeiend”, aldus de showrubriek.

Ook kwam Shownieuws naar eigen zeggen ter ore dat Ali B deze week een screentest heeft gedaan met de recent bevestigde The Voice-coach Ilse DeLange om te kijken of er chemie is tussen de twee.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen