X Factor-Lisa: ‘In de picture blijven is lastig’

Foto: RTLLisa Loïs ervaart het als erg moeilijk om na het winnen van een talentenjacht op televisie onder de aandacht te blijven. Dat geeft de zangeres toe in weekblad Televizier. Loïs won de tweede serie van X Factor. Het was de meest bekeken apotheose van de show ooit. “Maar als je aan een tv-talentenjacht meedoet en wint, is het niet gegarandeerd dat je een langdurige carrière tegemoet gaat. In het begin moet je het hebben van de hype die zo’n programma met zich meebrengt“, legt ze uit.

Daarna moet je het toch echt zelf doen, weet Loïs. “Je gaat zo snel mogelijk een plaat uitbrengen, aangezien je dan nog vers in het geheugen ligt van het publiek. Maar dan komt die tweede plaat eraan en intussen zijn er alweer 300 nieuwe talentenjachtwinnaars bijgekomen, want die programma’s schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond.”

Zelf heeft Loïs ook geen grote hit meer gescoord na haar overwinning. “Het is heel moeilijk om zonder begeleiding of zonder hype van een tv-programma in the picture te blijven.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen