Wendy van Dijk vindt succes eng

Foto: Nick van OrmondtWendy van Dijk vindt het best eng dat ze zo enorm succesvol is. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice aan Veronica Magazine. Succes kent volgens Van Dijk niet alleen maar voordelen. “Het is een beetje eng, juist omdat je eraan went. Dat is een valkuil. Ik ben niet iemand die daar de hele tijd mee bezig is. Juist niet. Regelmatig zeggen mijn broer, Erland of goede vrienden tegen me: ‘Geniet nou even. Kijk eens terug, besef dat het niet normaal is wat er allemaal gebeurt’”, zo vertelt ze.

Dat zit niet in haar systeem. “Ik ga altijd makkelijk door, maar ik mag inderdaad best af en toe ergens bij stilstaan. Mocht ik het een keer moeten loslaten, omdat je vanzelf minder succesvol wordt, omdat je minder gaat doen of ouder wordt, dan denk ik dat het wel iets met me zal doen. Maar ik weet niet zo goed wat. Misschien ga ik wel heel rare dingen doen, om onder de aandacht te blijven!”

De RTL 4-ster weet wat het is om de aandacht te verliezen. “In het jaar waarin ik zwanger was van Lizzy ben ik voor mijn gevoel twee maanden minder intensief bezig geweest. En toen kwam ik op sommige lijstjes al niet meer voor. Dat je denkt: whoa, dit is scary! Als je dus niet 24/7 loopt te zwaaien, ben je zo vergeten. Dat voelde ik wel even als een klein verraad. Zo hard en zo snel gaat het dus.”

Eigenlijk was het ook een eyeopener: geniet ervan, zolang het duurt. Ik doe niet anders dan elke dag in te gekke shows staan. Dat is mijn normale leven. Maar dat kan dus zo, met een vingerknip, voorbij zijn.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen