Visagist Wendy van Dijk verdient meer dan premier

Foto: SBSMari van de Ven, de visagist van sterren als Wendy van Dijk, verdient meer geld dan premier Mark Rutte. Dat vertelt de poederkoning, momenteel te zien in de SBS 6-show Vliegende Hollanders, aan weekblad Weekend. Van de Ven zit niet om geld verlegen. “Ja, ik verdien meer dan de premier. Maar ik heb niet om het geld voor dit beroep gekozen, ik werd kapper uit passie voor het werk“, vertelt de visagist, die overigens zelf op Rutte stemt. “Ja, maar ik heb me er niet heel erg in verdiept.”

Als het gaat om andere dan financiële zaken probeert Van de Ven niet vaak een slaatje te slaan uit zijn bekendheid. “Nee, want ik vind het zelfs al gênant dat, als ik uitga, ik door de mensen bij de deur word voorgetrokken. Meestal voel ik me dan heel ongemakkelijk.

Hij heeft het niet altijd makkelijk gehad. Ooit werd hij zelfs ontslagen. “Ja, bij mijn eerste kantoorbaan. Ik werkte op een verzekeringskantoor. Daar werd mij verzocht te vertrekken, omdat het werk niets voor mij was, zo zeiden ze. Ik kan ze daar achteraf alleen maar gelijk in geven.

Ik wilde eigenlijk altijd al kapper worden, en dat heb ik toen gedaan.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen