Rob Geus laat stieren ejaculeren op televisie

Foto: SBSRob Geus gaat stieren laten ejaculeren voor zijn nieuwe tv-programma Drekwerk op SBS 6. Het is een onderdeel van zijn stage bij een bedrijf dat stierensperma verzamelt. Dat heeft de zender donderdag aangekondigd. In Drekwerk probeert Geus over zijn smetvrees heen te stappen door mee te lopen ‘met de meest smerige beroepen van ons land’. Naast de stierenstage, gaat hij zo ook aan de slag als rioolwerker, putjeszuiger en ongediertebestrijder. “Niets is Rob te gek“, weet de zender.

De stages van Geus duren hooguit een dag. “Hij ervaart en ondergaat zelf de werkzaamheden en ervaart hoe het is om deze baan te hebben. Rob wordt elke opname verrast met zijn nieuwe werkplek en ontdekt pas bij aankomst op locatie wat zijn bezigheid voor de dag zal zijn.”

SBS 6 zet Drekwerk in als zaterdagavondshow. De eerste aflevering is op 30 maart, om 21.55 uur.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen