‘Ludo en Janine’ met reisprogramma op RTL 4

Foto: RTLCaroline de Bruijn en Erik de Vogel, de echtelieden die te zien zijn als Janine en Ludo in Goede Tijden Slechte Tijden, komen met een eigen reisprogramma op RTL 4. Ze hebben Romancing The Globe zelf geproduceerd. Dat heeft de zender laten weten. Het acteurskoppel reist in zes afleveringen ‘naar diverse exotische bestemmingen om de meest bijzondere plekken te ontdekken’. “Het koppel laat zich van een nieuwe kant zien en neemt de kijker mee naar een andere setting dan de GTST-studio.” 

De Bruijn stelt dat zij en haar man gek zijn op reizen. “Met Romancing The Globe willen we heel graag het opwindende gevoel van samen op reis zijn overbrengen. We gaan op zoek naar al die mooie plekken die er op deze wereld zijn, waar je met een beetje mazzel ook helemaal alleen met zijn tweeën bent.”

In de eerste aflevering reizen ze af naar het Noord-Afrikaanse Marokko waar ze overnachten in de stad van de sprookjes van 1001 nachten: Marrakech.

De eerste aflevering is op zaterdag 9 maart, om 15.55 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen