‘Life 4 You-kok Sandra Ysbrandy geen aanwinst’

Kijkers van het RTL 4-programma Carlo en Irene: Life 4 You zijn een halfjaar na haar komst nog niet te spreken over huiskok Sandra Ysbrandy. Maar liefst 47 procent vindt haar geen aanwinst. Dat blijkt uit een internetpeiling onder ruim 1100 bezoekers van Mediacourant.nl. Ysbrandy lijkt nog niet altijd te kunnen wennen aan de hectiek van Carlo Boszhard en Irene Moors. Bijna 29 procent van de mensen vindt haar wel een leuke toevoeging, terwijl 24 procent het niets kan schelen.

De voormalig Familiediner-kok trad in augustus aan als opvolger van Rudolph van Veen, maar nog steeds ontvangt ze zo nu en dan negatieve kritieken op sociale media als Twitter. “Ik vond die oude kok veel leuker!“, riep ene Sascha afgelopen week.

Flore vindt haar stemgeluid onprettig, terwijl Nancy ook niet van haar gecharmeerd is. “Ik vind het ook niks. Van die flatseflats soepjes. Ik wil Rudolph bij hen in de keuken.”

Life 4 You is elke zondag te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen