Jojanneke doet De Grote Improvisatie Show op RTL 4

Foto: RTLJojanneke van den Berge gaat voor RTL 4 De Grote Improvisatie Show met improvisatie-acteurs Ruben van der Meer en Tijl Beckand presenteren. De eerste aflevering is op zaterdag 9 maart. Dat heeft de tv-zender donderdag laten weten. Het is de eerste tv-show die Van den Berge mag presenteren voor RTL 4. Haar debuut bij de zender beleefde ze tevens op de zaterdagavond, maar dan als assistent in het programma Wat Vindt Nederland. Het vertrouwen in haar leidt nu tot een grotere klus.

Van den Berge werd bekend als reporter van het programma PowNews, waar ze zich na verloop van tijd niet meer thuis voelde. RTL 4-baas Erland Galjaard vindt haar een groot talent. “Hij zag meteen dat hij me niet met veren en glitters van een showtrap moet sturen“, zei ze eerder nog.

In De Grote Improvisatie Show worden Beckand en Vand er Meer elke week bijgestaan worden door verrassende gasten zoals Rick Paul van Mulligen en Jamai Loman. Verder komen onder anderen Tygo Gernandt en Mimoun Oaïssa langs en zijn Britt Dekker en Loretta Schrijver van de partij.

Naast klassiekers als ‘ik wil graag zien…’ zit het programma boordevol nieuwe spellen, waarin improvisatie soms wordt gecombineerd met muzikale en fysieke spellen. “Omdat de onderwerpen door het publiek worden aangereikt is elke show weer totaal nieuw en anders“, aldus RTL.

Het programma zal wekelijks te zien zijn van 22.00 tot 23.00 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen