Dronken Beau schaamde zich rot tegenover RTL 4-baas

Foto: Nick van OrmondtBeau van Erven Dorens heeft een van zijn meest gênante momenten op de werkvloer meegemaakt bij RTL 4, in de tijd dat Bert van der Veer daar aan het roer stond. Dat vertelt de SBS 6-ster in Veronica Magazine. Van Erven Dorens herinnert het zich nog goed. “Eén van mijn zwaarste hangovers was op een nieuwjaarsochtend. Ik moest voor RTL 4 een live-uitzending maken terwijl ik niet eens rechtop kon staan. Ik was zo ziek; ik heb wel een halfuur boven de wc gehangen“, zegt hij.

Toen kwam de directeur binnen, Bert van der Veer. “Groen en geel stond ik daar; ik schaamde me dood. ‘Heb je voedselvergiftiging?’, vroeg hij. Ik keek hem even vragend aan. Toen zei ik: ‘Ja… inderdaad!’

Katers zijn echt de hel, weet de tv-ster. “Je wordt wakker met een zwetend, bonzend hoofd. Als je je omdraait, rolt er een loden kogel door je hersenpan. Waarom heb je niet preventief een handvol paracetamol genomen? Lul. En een liter water. Dat had de ellende een beetje verzacht. Kijk waar je nu ligt, in puin.”

Mijn remedie is de hele avond dansen: dan zweet je de alcohol eruit.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen