Do vindt zichzelf geschikt voor The Voice of Holland

Do denkt dat zij het erg goed zou doen als coach in The Voice of Holland. Dat vertelt ze in Veronica Magazine. De SBS 6-ster ziet het al helemaal zitten. “Ik zou het superleuk vinden om te doen. Ik zou ook een goede coach zijn, gewoon omdat ik veel ervaring heb. Ze hebben ooit een poll gehouden, wie het publiek graag in de jury zou zien: Trijntje Oosterhuis, Ilse DeLange, Anouk of mij? Ik eindigde, samen met Ilse, op een gedeelde tweede plaats. Daar was ik hartstikke trots op.

Do merkt op dat veel mensen op haar hebben gestemd. “Maar goed, ik was geen eerste, dus blijkbaar had het publiek behoefte aan iemand anders.”

Haar grootste solohit, Heaven, stamt al uit 2001, maar dat stemt Do niet ontevreden. “Mijn carrière is gelopen zoals ik wilde, ik heb nergens spijt van. Het enige wat achteraf gezien niet zo handig is geweest, is dat ik na Heaven kon kiezen waar ik een platencontract wilde tekenen: in Engeland, Amerika of Nederland. Toen heb ik voor Nederland gekozen.

Maar dat stond eigenlijk haaks op haar plannen. “Want ik wilde internationaal aan de bak. Waarom ik voor Nederland koos? Ik dacht: het is me gelukt om vanuit hier een internationale hit te scoren, dus waarom zouden we dat niet nog een keer kunnen doen? Dat was een verkeerde inschatting.

Momenteel presenteert Do programma’s voor SBS, waar The Voice-producent John de Mol aandeelhouder van is.

Na het vertrek van Nick & Simon en Roel van Velzen is The Voice op zoek naar twee nieuwe coaches.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen