Daan Schuurmans wil minder op televisie

Daan Schuurmans vindt dat hij de afgelopen jaren wel erg druk is geweest met acteerrollen voor films en tv-series, en schakelt dit jaar daarom een tandje terug. Dat vertelt de acteur in Mikro Gids. Schuurmans wil meer vrije tijd. “Het vak zal ik altijd heel belangrijk blijven vinden. Maar de komende maanden ben ik wel helemaal vrij. Die luxe heb ik; in de zomer staat pas weer iets van werk in mijn agenda. Dat mag en dat moet ook wel na zo’n jaar als 2012, ik moet weer leeg worden.

Hij heeft er goed over nagedacht. “Ik heb er met Bracha en Vanessa, onze agente, over gesproken en die laatste zei ook: ‘Gun jezelf dat plezier. Dat eerste half jaar van een kind maak je nooit meer mee. Dat is zo fantastisch.’ Daar vertrouw ik dus maar op. Gráág.”

Ooit riep Schuurmans dat hij een droomrol altijd verkiest boven zijn privéleven, maar nu is dat anders. “Op het moment dat we de echo’s zagen van ons kind, voor het eerst dat jonge, krachtige hart hoorden, ja, wat je dan voelt… daar zit zoiets onvoorwaardelijks in.

Dat is dan toch het verschil tussen zo’n moment waarop je zoiets zegt en het moment waarop je erváárt wat het is om vader te worden.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen