Christina Curry dacht dat EO-uitnodiging grapje was

Foto: SBSChristina Curry dacht dat ze in de maling werd genomen toen ze van de EO een uitnodiging kreeg om mee te doen aan Op Zoek Naar God. Dat vertelt de dochter van Patricia Paay in Story. Curry ging er niet eens op in. “Ik vond het zo flauw dat ik het mailtje gelijk weggooide. Ik dacht dat ik in de maling werd genomen“, zegt de tv-bekendheid, die de uitnodiging toch wel fijn vond. “Ik zat in mijn uppie in Los Angeles. Ik was depressief en zielig en dronk teveel. Ik heb daar niets.

Haar deelname aan Op Zoek Naar God, dat op zondagen te zien is op Nederland 3, heeft haar goed gedaan. “Ik ben opener geworden en zit dichter bij mijn emoties. Natuurlijk ben ik weleens chagrijnig, maar ik heb wel rust gevonden. Ik lees regelmatig de Bijbel en ben niet meer depressief. Mijn moeder ziet het verschil.

Paay vond haar eerst maar een brompot. “Ze heeft nu ook door dat ik een heel ander kind ben, dan ze dacht. Hoe vaak heb ik moeten aanhoren: wat kijk je toch weer chagrijnig uit je ogen? Dat klopte ook. Ik lag met mezelf overhoop. Het leven is gemakkelijker voor me geworden. Ik durf nu veel meer dingen zelf te zeggen.”

Na de opnames kreeg ze een relatie met een andere kandidaat: Ella Bandita. “Ja, ik heb een relatie met een vrouw en ja, ik ben biseksueel. Dit is geen stunt en het heeft absoluut niets te maken met het klooster. Ik word verliefd op een mens en of het een man of vrouw is, dat maakt niet uit. Ik schaam me nergens voor.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen