Catherine Keyl wil niet in Expeditie Robinson

Catherine Keyl weigert mee te doen aan programma’s waarin te veel van haar fysiek wordt gevraagd. Dat stelt de presentatrice in weekblad Story. Keyl wordt toch regelmatig gevraagd. “Ik ben voor zowel Expeditie Robinson als Sterren Springen op Zaterdag gevraagd. Ik houd van een uitdaging, maar dit stond iets te ver van mij af. Van nature ben ik helemaal geen avonturier. Ik ga niet biken of survivalexpedities ondernemen in de Ardennen, dus waarom zou ik dat wel voor televisie doen?

Wel was ze recent te zien in de dirigentenshow Maestro. “Normaal doe ik nooit aan dit soort programma’s mee. Ik zat ooit in een aflevering van Dancing with the Stars en daarna heb ik nog gedanst in Let’s Dance dat door Carlo Boszhard werd gepresenteerd.”

Daar heb ik wel een beetje spijt van gehad, want ik moest zeventien uur trainen om drie minuten als Britney Spears te schitteren. Toen heb ik me voorgenomen om dat nooit meer te doen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen