Catherine Keyl wil niet in Expeditie Robinson

Geplaatst op vr 30 nov 2012 om 15:05

Catherine Keyl weigert mee te doen aan programma’s waarin te veel van haar fysiek wordt gevraagd. Dat stelt de presentatrice in weekblad Story. Keyl wordt toch regelmatig gevraagd. “Ik ben voor zowel Expeditie Robinson als Sterren Springen op Zaterdag gevraagd. Ik houd van een uitdaging, maar dit stond iets te ver van mij af. Van nature ben ik helemaal geen avonturier. Ik ga niet biken of survivalexpedities ondernemen in de Ardennen, dus waarom zou ik dat wel voor televisie doen?

Wel was ze recent te zien in de dirigentenshow Maestro. “Normaal doe ik nooit aan dit soort programma’s mee. Ik zat ooit in een aflevering van Dancing with the Stars en daarna heb ik nog gedanst in Let’s Dance dat door Carlo Boszhard werd gepresenteerd.”

Daar heb ik wel een beetje spijt van gehad, want ik moest zeventien uur trainen om drie minuten als Britney Spears te schitteren. Toen heb ik me voorgenomen om dat nooit meer te doen.”
23 Reacties op “Catherine Keyl wil niet in Expeditie Robinson”


 1. Ed

  Jammer dat ze niet meedeed aan expeditie robinson.
  Had haar graag willen zien in een bikini.

 2. pietro

  He’bah

 3. Anoniem

  hahahhaha! lachwekkend dit. Net alsof ze dat nijlpaard gaan vragen, dat haakt gelijk kijkers af!

 4. Jasmijn

  @Anonymous

  Moeilijk hè, lezen!

 5. RH

  off topic Kent iemand een programma op de NED1,2 of 3 Dat gaat over jongeren die naar het buitenland gaan om te kijken hoe slecht ze het daar hebben. Ik wil graag een aflevering daarvan zien maar weet niet meer hoe het heet.

 6. Jelle

  @RH Volgens mij bedoel je Bestemming Onbekend (EO, NL3). http://www.eo.nl/neo/programmas/bestemmingonbekend/

 7. RH

  Klopt, heel erg bedankt. En ook nog zo snel gereageerd :)

 8. Jelle

  Geen probleem :)

 9. Klaas

  Zit ook niemand op te wachten

 10. Anoniem

  No offense mensen, maar bij dit soort programma’s wordt heel medialand gevraagd. 80% zegt nee.

 11. Joop

  God zij dank!

 12. HennyH

  t wordt nu wel erg zielig met Keyl. Ze wil zo graag 24 uur per dag op tv,maar durft nu een beetje uitdaging niet meer aan. Ja bij grijsaard Knevel of Witteman daar is geen kunst aan. Ze wordt nu echt oud,te oud voor de buis. wegermee

 13. Anoniem

  Expeditie Robinson zou wel goed geweest zijn voor haar figuur.
  Kunnen wel wat kilootjes af.

 14. Hunker Muller Lexus

  Haar korset mocht niet mee.Dus haakte ze af!

 15. Anoniem

  SBS neemt de kijker duidelijk niet meer serieus door gewoon alweer Shownieuws te schrappen.

 16. Hahaha

  Ik zou Catherine wel een keer willen b*ffen

 17. Hahaha

  wel gladgeschoren niet dat ik dalijk grijs zeewierhaar tussen mijn tanden heb zitten.

 18. JaJa

  Lekker niveau weer hier.

 19. joost

  tja een joodse en fysieke inspanning dat gaat natuurlijk niet samen.

 20. NCRV

  Ik heb een keer in een team met de nu oude oma 66 jaar C.K. gezeten.Nou nou, wat een vals wijf was dat vroeger al.Roddel tante en een ieder die het openlijk niet met haar eens was gooide ze er uit. Type valse nicht Roeks Lips!

 21. E.O

  Oh, dat klopt want ze is lesbies. Kom maar uit de kast!

 22. Carolientje

  Ze was toch vroeger geboren als man? Denk dat dit het best bewaarde geheim is van ’t Gooi, dit terwijl iedereen het weet.

 23. Story

  Carolientje, dat klopt vroeger geboren als man. Nog een geheim, ze was toen de oom van Kelly!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.