Laagterecord voor De Vierling

De dagelijkse real life soap De Vierling over de eeneiige vierling Tessa, Esmé, Lisa en Bo heeft woensdagavond een kijkcijferdieptepunt bereikt. Er keken om acht uur 233.000 mensen naar de soap op Net5. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Vierling begon vorige week maandag zeer hoopvol met een voor de zender erg mooie 408.000 kijkers en een dag later waren dat er zelfs drieduizend meer. Daarna is de titel niet meer boven de grens van 400.000 kijkers uitgekomen.

Ten opzichte van de eerste aflevering heeft De Vierling nu ruim 42 procent van de kijkers verloren. Tot overmaat van ramp dook het marktaandeel van De Vierling woensdag ook nog eens onder het avondgemiddelde van Net5.

Achter Gesloten Deuren, de andere nieuwe vooravondshow van Net5, werd direct voorafgaand aan De Vierling door 292.000 mensen bekeken. Die serie begon twee weken geleden met 386.000 kijkers.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen