Peter Lusse hoeft niet meer op televisie

Peter Lusse heeft niet de behoefte om na Vrienden voor het Leven en Schiet mij maar Lek opnieuw in een goed bekeken tv-serie te spelen. Dat geeft de acteur aan in Party. Vrienden voor het Leven sloot in 1995 af na 65 afleveringen, waarna hij in 2001 en 2002 nog in Schiet mij maar Lek te zien was. “Ik hoef niet per se op tv te verschijnen. Voor mij is het belangrijk dat er een aantrekkelijk aanbod is. Als je naar de programma’s van nu kijkt, heb ik daar gewoon niet zo veel te zoeken.

Van her en der netwerken heeft Lusse bovendien geen kaas gegeten. “Ik ben iemand die het contact met de media absoluut niet onderhoudt. Daardoor zal ik dan ook niet meer zo snel worden gevraagd voor klussen op tv. Als ik oprecht verder had gewild op de buis, dan had ik de publiciteit wel wat meer opgezocht.”

Lusse vindt het wel goed zo. “In alle eerlijkheid: ik ben gewoon niet zo BN’erig. Die aandacht doet me niet zo veel. Ik heb de behoefte niet om de ster uit te hangen en dat is de laatste jaren alleen maar minder geworden. Ik heb niets met glitter en glamour. Dat is gewoon niet mijn circuit.”

Beide komedieseries van Lusse waren te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen