TROS-dame Monique Smit wordt Schoenenreus-gezicht

Foto: TROSDe bekendheid die Monique Smit verwierf door haar broer Jan Smit en als TROS-presentatrice, verzilvert ze nu met een belangrijke commerciële deal. Ze wordt het gezicht van Schoenenreus. Dat heeft haar management laten weten. De aftrap van de samenwerking vond donderdag plaats, tijdens een fotoshoot in Amsterdam. “De persoonlijke stijl en Hollandse nuchterheid van Monique Smit sluiten perfect aan op de positionering van Schoenenreus“, aldus een woordvoerder.

Vanaf juli is Smit voor het eerst te zien op abri’s in het hele land. “Ook verschijnt ze komend najaar in Schoenenreus-folders, op posters in de filialen, in dagbladadvertenties en op de website.”

De winkel past volgens haar manager goed bij de artieste. “Monique Smit is gek op schoenen en dat laat ze zien in deze uitingen, waarin ook haar persoonlijke selectie uit onze collectie wordt gepresenteerd.”

Smit is sinds 2007 het gezicht van de TROS-kindershow Z@pp Kids Top 20. In 2010 verscheen haar tweede muziekalbum Verder.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen