Tatjana Simic poseert als overleden Marilyn Monroe

Foto: SBSTatjana Simic heeft zich exclusief voor Veronica Magazine laten transformeren tot een overleden Marilyn Monroe. De aanleiding voor deze metamorfose is de serie Heroes waarin BN’ers veranderen in hun held. Dat heeft ’s lands meest belezen tv-blad dinsdag laten weten. Monroe kwam treurig aan haar einde; ze werd dood op bed aangetroffen door haar huishoudster. “Marilyn Monroe is een legende geworden, juist omdat ze zo treurig is doodgegaan“, zo laat Simic weten.

Simic wilde het beeld van een dode Monroe combineren met het beroemde beeld van Monroe met een wapperende witte jurk. “Ze komt terug als een engel zoals iedereen haar voor altijd herinnert: als die betoverende en charismatische vrouw. Ik vind dat een prachtig beeld.

De voormalig RTL 4-diva zegt een verbondenheid met Monroe te voelen. “Net als ik was zij Tweeling van sterrenbeeld. Tweelingen zijn een soort van vlinders. Ze fladderen door het leven. Marilyn had dat onbevangene wat ik ook heb. Ze stapte overal met heel veel energie in.”

Eerder lieten onder anderen Geert Wilders (als Michiel de Ruyter), Gerard Joling (als Indiana Jones), André van Duin (als Laurel & Hardy) en Marco Borsato (als Gene Simmons) zich al transformeren tot hun held voor de serie Heroes.

Veronica Magazine met Tatjana ligt deze week in de winkel. Alle foto’s met BN’ers die gemaakt worden voor de serie Heroes, worden op termijn geveild. De opbrengst gaat naar Kika.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen