Talpa-flop The Winner Is… naar Verenigde Staten

Het tv-programma The Winner Is, dat zowel geflopt is in Nederland als in Duitsland, komt op de buis op het grote Amerikaanse tv-netwerk NBC. Dat heeft het productiehuis Talpa van John de Mol bekendgemaakt. NBC zendt ook The Voice uit, eveneens van Talpa. “We zijn erg blij om met John de Mol te werken aan deze muzikale competitieshow vol met zangtalent en duellerende artiesten die met elkaar onderhandelen over het wedstrijdverloop“, laat Paul Telegdy van NBC weten.

The Winner Is beleefde zijn première in Nederland met Beau van Erven Dorens en was een grote flop. De Duitse versie met Linda de Mol bleek ook geen succes op tv-zender ProSiebenSat. 1.

Deelnemers aan de Amerikaanse versie van The Winner Is… strijden om een hoofdprijs van 1 miljoen dollar. In de show worden zangtalenten beoordeeld door een panel in de studio, onder voorzitterschap van een beroemdheid uit het vak.

Kandidaten kunnen dit onzekere oordeel ontlopen door met hun tegenstanders te onderhandelen over een vertrek uit de show in ruil voor geld.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen