Robert Schoemacher trots op tv-show vrouw Claudia

Cosmetisch arts Robert Schoemacher is trots op de TROS-show Je Ouders In De Lik van zijn liefdespartner Claudia Schoemacher. Dat vertelt hij in tv-blad VARAgids. Robert vindt het programma goed in elkaar zitten. “Je Ouders In De Lik is mooi. Ze heeft het zelf bedacht, is zelf naar de omroep gegaan en heeft zelf bij de gevangenis staan flyeren om mensen te werven. Ze krijgt dingen uit mensen die anderen er niet uit krijgen. Ik wist dat ze talenten had, maar dit had ik niet verwacht.”

Een ander pareltje op de Nederlandse televisie is volgens Schoemacher te vinden op de late avond. “Tussen Pauw & Witteman is een heel leuke interactie. Ze hebben humor, en vangen geen vliegen af maar vullen elkaar aan. Dat komt prettig over. Verder vind ik er niets aan, op de Nederlandse televisie.”

Verschrikkelijk, al die quizzen of talentshows. Het nieuws zie ik ook nooit. Flauw en saai is het. Lees gewoon de krant, denk ik dan.”

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen