Robert Schoemacher trots op tv-show vrouw Claudia

Geplaatst op wo 30 mei 2012 om 14:02

Cosmetisch arts Robert Schoemacher is trots op de TROS-show Je Ouders In De Lik van zijn liefdespartner Claudia Schoemacher. Dat vertelt hij in tv-blad VARAgids. Robert vindt het programma goed in elkaar zitten. “Je Ouders In De Lik is mooi. Ze heeft het zelf bedacht, is zelf naar de omroep gegaan en heeft zelf bij de gevangenis staan flyeren om mensen te werven. Ze krijgt dingen uit mensen die anderen er niet uit krijgen. Ik wist dat ze talenten had, maar dit had ik niet verwacht.”

Een ander pareltje op de Nederlandse televisie is volgens Schoemacher te vinden op de late avond. “Tussen Pauw & Witteman is een heel leuke interactie. Ze hebben humor, en vangen geen vliegen af maar vullen elkaar aan. Dat komt prettig over. Verder vind ik er niets aan, op de Nederlandse televisie.”

Verschrikkelijk, al die quizzen of talentshows. Het nieuws zie ik ook nooit. Flauw en saai is het. Lees gewoon de krant, denk ik dan.”
3 Reacties op “Robert Schoemacher trots op tv-show vrouw Claudia”


 1. Piet

  Geval van ‘Wij van WC-Eend adviseren WC-Eend’

 2. Ome Frans

  Schoemacher vindt de Nederlandse tv maar niks. Maar vrouwtje Claudia is geweldig. Hoe zielig kan je zijn?

 3. wauter

  Flauw en Pitteman aka the famous dutch talkshow hosts Peacock and Whiteman.
  Gaap, slaapverwekkend op de late avond en zeker geen pareltje zoals siliconen en botox dokter Schoemacher zegt. Maar verder heeft hij wel gelijk die quizzen en talentenjachten mogen zo snel mogelijk van de buis.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.