Quinty Trustfull wil serieus interviewprogramma

Quinty Trustfull (40) wil de diepte in op televisie. Ze zou graag een serieus interviewprogramma maken. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice in Spits. Het gezicht van het babbelprogramma Koffietijd en de klusjesshow Eigen Huis en Tuin doet ervaring op in haar nieuwe programma Een Zaak Vol Bloemen, waarin ze mensen interviewt die een bloemetje kopen. “Het is echt een uitdaging om zo te verdiepen. Het is serieus interviewen, maar dat gaat me goed af.

Er is niemand zo nieuwsgierig als Trustfull, vindt ze zelf, en dat maakt haar een geschikte interviewster. “Vaak vergeet ik alles om me heen en sta ik zomaar drie kwartier met iemand te praten. Ik wil namelijk alles weten.

Trustfull wil een nieuwe richting op. “Ik zou een serieus interviewprogramma ook zeker niet schuwen. Op dit moment heb ik het daar te druk voor en ik zeg ook niet dat het ’iets is wat ik zeker nog moet doen’, want dat klinkt zo ambitieus, maar ik zou het zeker niet schuwen.”

Toch, áls ik het doe, dan wil ik het wel goed doen. En daar is tijd voor nodig.”

Een Zaak Vol Bloemen is vanaf 3 juni elke zondag om 19.10 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen