Jessica Mendels van slag door ontslag bij RTL 4

Geplaatst op wo 30 mei 2012 om 15:09

Jessica Mendels vindt het erg jammer dat RTL 4 niet meer met haar verder wil. Dat vertelt de presentatrice in de Party. Mendels was te zien als presentatrice van Campinglife, maar daar komt nu een eind aan. “Ik zal in het nieuwe sezoen niet meer in Campinglifete zien zijn. RTL heeft me onlangs ontslagen. De zender slaat een nieuwe weg in met het programma en daar ben ik niet langer bij nodig. Voortaan zal Sander Janson dus in zijn eentje van camping naar camping trekken.

Ze is beteuterd. “Ik vind het ontzettend jammer, want ik heb jarenlang met heel veel plezier met dit team samengewerkt. Deze klap heb ik totaal niet zien aankomen en ik was dan ook even flink van slag door de mededeling van RTL. Maar ja, het is niet anders.”

Toch zit Mendels niet in zak en as. “Wat wel weer heel apart is, is dat in dezelfde week dat ik ben ontslagen, ik erachter kwam dat ik zwanger ben. Geluk en ongeluk gaan soms dus echt hand in hand. Alsof iemand van boven het zo heeft geregisseerd.”

Door mijn ontslag bij Campinglife heb ik straks alle tijd voor mijn kindje en van dat vooruitzicht word ik toch wel heel erg gelukkig. Al met al komt het dus wel goed uit dat ik even geen werk heb.”
27 Reacties op “Jessica Mendels van slag door ontslag bij RTL 4”


 1. ha

  Nou ja zeg , is RTL nou helemaal van de ratten besnuffeld ?
  Vond de combinatie tussen Sander en haar juist goed .
  Heel jammer dat dit goed lopende programma ook weer om zeep word gebracht .

 2. Roel

  Jammer, ze vormden inderdaad een erg leuke combi.

 3. Matt

  Wie?

 4. Ome Frans

  Jessica deed niets verkeerd in dat programma. Moet ik weer alleen naar een vent zitten kijken. Daar pas ik voor. Dag Campinglife. En Jessica: goede zwangerschap toegewenst.

 5. Anoniem

  Asls freelancer ben ik regelmatig op de kantoren van RTL te vinden én ze willen presentatoren voor meerdere programma’s inzetten. Van personeel met slechts 1 programma wordt of het cotract niet verlengd of een extra programma aangeboden. Helaas moet zij het veld ruimen. Erg jammer. Volgens mij een lekker gek wijf ;)

 6. SBS fan

  kijk bij rtl zijn ze gewoon gemeen, denken alleen maar aan geld. Arme Jessica maar misschien heb ik wel een oplossing voor je kom lekker bij SBS werken.

 7. vinn

  Ze presenteerd een gesponserd progamnma, dat doet zr nix voor nix. Als ze een goede presentatrice was had ze inmiddels wel iets anders mogen doen bij rtl of vraagt 1 vd andere zenders haar wel

 8. bibi

  wie?

 9. gtstfites

  Jammer ze was een goede presentatrice. Waarom iemand ontslaan vanwege zwangerschapsverlof?

 10. kwikjealex

  Logisch dat ze ontslagen wordt met de zwangerschap, dat werden de presentatrices altijd bij dit programma.
  Ik snap alleen niet dat Sander nu alleen word ingezet, want een duo had altijd meer sfeer.
  Het probleem was alleen dat ze in de nieuwe opzet veel te afstandelijk van elkaar waren, leek mij juist leuk als familie’s elkaar wat meer uitdagen en het dan ook echt zien.

 11. Levi

  Opvallend dat de campinglife presentatrice opnieuw er wordt uitgewerkt bij een zwangerschap. Bij Marit van Bohemen was dit ook al

 12. jan

  Jessica het ga je goed verder en een goede zwangerschap toe gewenst.

 13. John de ParacetaMOL

  Jammer vind t wel een lekker wijf, dus een kindje op komst, een topkok als echtgenoot, , huissie bompie beesie, ik zou me niet druk maken als ik haar was…..

 14. NEWS

  @ SBS FAN, en de RTL kijkers hypocriet , RTL begint zelf een campingzender te worden met hun camping life

 15. Akie

  Ze zegt dat dit bericht niet klopt. Jammer wel ;)

 16. Erik

  Erg zonde. ik vond jessica een leuke meid. Het programma heeft ook altijd uit 2 mensen bestaan die het presenteren. nu zal het wel heel anders zijn ineens. erg jammer. maja het viel me ook wel op dat afgelopen seizoen ze vaak tussen de 700:000 en 800:000 kijkers nog maar scoorden. Eerdere seizoen bereikte campinglife nog welles de miljoen

 17. Daan

  Domme beslissing van RTL door alleen Sander erop uit te sturen. Combinatie met een meisje maakt het juist leuk om naar te kijken.

 18. rob

  jammer, aardige meid.

 19. Gracias

  Ze zegt op twitter dat ze inderdaad niet verder gaat met Campinglife, maar dat ze nog wel bij RTL zit en wellicht andere dingen voor RTL gaat doen.

 20. Anoniem

  Ik zal d’r niet missen.

 21. Ben

  Geen poeh-ha. Gewoon een super leuke presentatrice! ZENDERS WAKE UP!!! BINNENHALEN

 22. Anoniem

  Ik kijk toch liever naar Sander

 23. Rent

  Volgens Jessica zelf is bovenstaand bericht complete onzin. Ze stopt wel, ze is wel zwanger maar niet ontslagen. En de citaten zijn niet van haarzelf. https://twitter.com/#!/JessicaMendels

 24. Kees

  Jammer, ik vond haar altijd erg leuk en spontaan op TV. Een gezellige vrouw, ik hou d’r van… Veel succes Jessica !

 25. heidi

  Heeeeeeel erg jammer en volgens mijn een ontzettende stomme zet van RTL.

  Jessica bracht veel positiviteit en haar enthousiasme was juist de reden waarom ik het programma graag keek. Ze kwam puur en oprecht over!

  Jammer hoor!

  Voor mij geen Campinglife meer.

 26. Roos

  Ik mis het duo Sander en Jessica die Campinglife zo’n leuke invulling geeft. Er is nu iets meer aan, ik kijk dus geen campinglife meer.

  Jammer van deze RTL-beslissing

 27. Michel

  Ik kijk ook geen campinglife meer sinds Jessica weg is. Zij maakte het juist interessant. Jammer hoor. RTL4 = Nieuwe SBS6

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.