Jessica Mendels van slag door ontslag bij RTL 4

Jessica Mendels vindt het erg jammer dat RTL 4 niet meer met haar verder wil. Dat vertelt de presentatrice in de Party. Mendels was te zien als presentatrice van Campinglife, maar daar komt nu een eind aan. “Ik zal in het nieuwe sezoen niet meer in Campinglifete zien zijn. RTL heeft me onlangs ontslagen. De zender slaat een nieuwe weg in met het programma en daar ben ik niet langer bij nodig. Voortaan zal Sander Janson dus in zijn eentje van camping naar camping trekken.

Ze is beteuterd. “Ik vind het ontzettend jammer, want ik heb jarenlang met heel veel plezier met dit team samengewerkt. Deze klap heb ik totaal niet zien aankomen en ik was dan ook even flink van slag door de mededeling van RTL. Maar ja, het is niet anders.”

Toch zit Mendels niet in zak en as. “Wat wel weer heel apart is, is dat in dezelfde week dat ik ben ontslagen, ik erachter kwam dat ik zwanger ben. Geluk en ongeluk gaan soms dus echt hand in hand. Alsof iemand van boven het zo heeft geregisseerd.”

Door mijn ontslag bij Campinglife heb ik straks alle tijd voor mijn kindje en van dat vooruitzicht word ik toch wel heel erg gelukkig. Al met al komt het dus wel goed uit dat ik even geen werk heb.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen