Films vol mooie mannen vijf dagen per week op Net5

Net5 komt in juni vijf dagen per week met speelfilms vol mooie mannen. Het is hét alternatief voor dames die niet elke avond naar het EK Voetbal willen kijken. Dat stelt een woordvoerster van de vrouwenzender woensdag. Juni wordt door Net5 omgedoopt tot Mooie Mannen Maand. “Op elke maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- én zondagavond in juni kunnen de dames wegdromen bij de mooiste films met de mooiste mannen“, licht de zegsvrouw van het station toe.

De verschillende filmavonden zijn verdeeld in thema’s. Op maandag komen heldenfilms voorbij als Pearl Harbour en Troy met onder anderen Josh Hartnett, Ben Affleck, Brad Pitt en Orlando Bloom.

Op dinsdag kunnen vrouwen genieten van high school-films als 10 Things I Hate About You en She’s the Man met onder anderen Heath Ledger en Channing Tatum.

De woensdag is gereserveerd voor kwaliteitsdrama als Finding Neverland en Revolutionary Road met Johnny Depp en Leonardo Dicaprio en op donderdag zijn thrillers te zien als Out of Time en Proof of Life met onder anderen Denzel Washington en Russel Crowe.

Op zondag komen de meest romantische films voorbij. Sweet Home Alabama met Patrick Dempsey en Laws of Attraction met Pierce Brosnan zijn enkele voorbeelden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen