Films vol mooie mannen vijf dagen per week op Net5

Geplaatst op wo 30 mei 2012 om 16:00

Net5 komt in juni vijf dagen per week met speelfilms vol mooie mannen. Het is hét alternatief voor dames die niet elke avond naar het EK Voetbal willen kijken. Dat stelt een woordvoerster van de vrouwenzender woensdag. Juni wordt door Net5 omgedoopt tot Mooie Mannen Maand. “Op elke maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- én zondagavond in juni kunnen de dames wegdromen bij de mooiste films met de mooiste mannen“, licht de zegsvrouw van het station toe.

De verschillende filmavonden zijn verdeeld in thema’s. Op maandag komen heldenfilms voorbij als Pearl Harbour en Troy met onder anderen Josh Hartnett, Ben Affleck, Brad Pitt en Orlando Bloom.

Op dinsdag kunnen vrouwen genieten van high school-films als 10 Things I Hate About You en She’s the Man met onder anderen Heath Ledger en Channing Tatum.

De woensdag is gereserveerd voor kwaliteitsdrama als Finding Neverland en Revolutionary Road met Johnny Depp en Leonardo Dicaprio en op donderdag zijn thrillers te zien als Out of Time en Proof of Life met onder anderen Denzel Washington en Russel Crowe.

Op zondag komen de meest romantische films voorbij. Sweet Home Alabama met Patrick Dempsey en Laws of Attraction met Pierce Brosnan zijn enkele voorbeelden.
13 Reacties op “Films vol mooie mannen vijf dagen per week op Net5”


 1. !#Michael#!

  Leuk idee… alleen jammer dat veel voetballers ook ‘om bij weg te kwijlen’ zijn… dus wanneer dit de enigste motivatie is… dan kunnen de meeste vrouwen best naast hun man naar 22 sexy voetballers lopen te kwijlen :P

 2. Mark

  leuk idee :) Eindelijk iets goeds van de sbs groep.

 3. SBS fan

  hé beste SBS ik vind jullie hellemaal te gek maar waarom doen jullie in juni geen mooie vrouwen films dat is toch veel vetter

 4. Ome Frans

  Dat zijn niet echt recente titels. Allemaal voor een paar rot centen op dvd te koop (als men ze al niet gedownload heeft)

 5. bibi

  jammer dat het oude films zijn

 6. HansD

  Leuk dat NET5 voor de vrouwen bepaald wat mooie mannen zijn.

 7. Mark

  En mannen die niet van voetbal houden, mogen die ook kijken. Of de gays…

 8. Mark

  bibi
  woensdag 30 mei 2012 om 17:10

  Wat dacht jij dan? Premieres tegenover wedstrijden die 5 miljoen kijkers trekken. Alle zenders kunnen in juni wel op zwart, want ze zenden allemaal herhalingen van herhalingen uit. SBS 6 heeft tenminste nog een aantal mooie premieres in de aanbieding, net als deze maand.

 9. John de ParacetaMOL

  nou leuk die kwijlende vrouwtjes die op de logeerkamer tv zitten te kijken, doop dan gelijk de zendernaam om tot SLET5

 10. Paul

  die vieze dikke nicht van Kees jan de Jager kan niet eens door een Sauna deur heen,geef mij maar Brad pitt

 11. Ineke

  Dan graag films met Daniel Day Lewis!
  Ik ga dus echt geen film kijken omdat er zogenaamde mooie man in speelt, ik kijk een film omdat die film mij leuk en/of goed lijkt.
  Ik kijk wel detectives bij de KRO>

  @Mark: er zijn heus ook mensen die liever iets anders kijken dan voetbal zeker als NL niet speelt!

 12. Annonymous

  @Ineke; je hebt helemaal gelijk als je zegt dat je een film kijkt omdat deze goed is en niet vanwege de mannen. Dit voelt een beetje weer bedacht dooor iemand die denkt te weten wat vrouwen leuk vinden.

 13. Drenthe Boy

  @Paul……..Jezus wat is dat voor een kloten opmerking ,over Kees Jan de Jager…..Dit slaat nergens op

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.