De Beste Zangers nog deze zomer terug op tv

Het vierde seizoen van De Beste Zangers van Nederland is nog in volle gang, maar nu is al duidelijk dat er deze zomer een vijfde seizoen volgt. De nieuwe serie heet De Beste Zangers Unplugged. Dat meldt De Telegraaf donderdag. De Beste Zangers Unplugged is een akoestische sessie, waarin elke week een artiest centraal staat die andere zangers uitnodigt om duetten en evergreens te zingen. Onder anderen GordonRuth Jacott en Gerard Joling doen mee.

Andere artiesten die hun medewerking hebben toegezegd zijn Glennis Grace, Jan Smit, Xander de Buisonjé, René Froger, Jeroen van der Boom, Jan Dulles en Do.

De zesdelige serie start op 8 juli bij de TROS.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen