Claudia de Breij betreurt zomerstop VARA-talkshows

Claudia de Breij vindt het jammer dat de VARA-talkshows ook dit jaar met zomerstop gaan. Dat laat de cabaretière blijken in VARAgids. De komende zomer wordt misschien nog wel interessanter dan de winter, denkt De Breij. “Matthijs zit uit te hijgen in een huisje op de hei, Jeroen ligt met een lekker wijf op zijn bootje en Paul is iets moois over Bach aan het schrijven. De Nederlandse televisie is op vakantie. Terwijl er geen betere televisiezomer denkbaar is dan deze“, vertelt ze.

Het wordt een bomvolle zomer. “Het EK Voetbal, Olympische Spelen, Tweede Kamerverkiezingen. De onderwerpen liggen voor het oprapen en goede gasten staan te trappelen: hoe moeten al die lijsttrekkers anders de kiezers bereiken?

Geen vragenstellers dus, op Mart Smeets en de zijnen na, dan. En ook weinig opiniemakers: geen lulpraatje op de krukken bij DWDD, en de visionairs aan tafel bij Knevel en Van den Brink zijn toch weer heel andere dan die bij Pauw & Witteman.

Hoe kom je dan nog aan je dagelijks aanbevolen hoeveelheid meninkjes, als dodelende televisiekijker?

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen